📢 До -30% ЕКСТРА отстъпка на над 10000 продукта! Разгледайте
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 119 лв.
Няма добавени продукти в кошницата!
Personal menu
ТЪРСИ ПРОДУКТ

Често задавани въпроси

ПЪРВИ СТЪПКИ


 

За да пазарувате в Unico.bg е необходимо да регистрирате профил. Регистрацията е бърза и лесна, чрез попълване на регистрационна форма. Единственото, от което имате нужда при регистрация, е валиден имейл адрес.

Създаденият профил ще Ви позволи да правите поръчки, без да е необходимо всеки път да попълвате вашите лични данни и адрес. Разбира се, винаги когато желаете, може да актуализирате Вашите данни (чрез секцията Настройки в Моят Профил) и да променяте настоящия или добавяте нов адрес (чрез секцията Адрес в Моят профил).

Регистирирането на профил Ви дава възможност също да получавате нашия е-Бюлетин и да научавате първи за атрактивни намаления и специални оферти.

 

За да бъде защитен Вашия профил, в момента на регистрация, е необходимо да изберете парола за достъп. Тази парола ще бъде изисквана всеки път, когато влизате в създадения от Вас профил.

Ако в определен момент забравите Вашата парола, изберете полето „Забравихте паролата си?“, намиращо се в секцията „Вход“. Необходимо е да въведете вашия имейл адрес и да следвате стъпките описани в имейла, който ще получите.

Ако все пак продължавате да имате проблеми и да не може да влезете във Вашия профил, не се колебайте да се свържете с нашия екип на тел: 0877 204 667.     

 

За да бъде намирането на даден артикул бързо и лесно, всички продукти в сайта са групирани в основни категории и подкатегории. Веднъж избрана определена категория, имате възможност да определите желана подкатегория и да зададете ограничения за размер, марка или цена. Това ще Ви отведе в списъка с желани артикули, от където, след кликване върху определен продукт, може да разгледате всички негови характеристики. От страницата на продукта може лесно да добавите артикула във вашата количка.

За локализирането на даден артикул също може да използвате "Търсачката на сайта", намираща се в началото на всяка страница. Съществува опция за търсене по ключова дума или разширено търсене, където може да ограничите търсенето в определени категории, марки, да зададете ценови граници и др.

 

Разбира се, може да пазарувате спокойно в Unico.bg, сигурни, че всички лични данни, в рамките на “Моят Профил”, са напълно защитени. Само Вие имате достъп до Вашия потребителски профил, който е ограничен с уникална парола.

Фирма „Фиделити Трейд“ ЕООД е регистрирана като администратор на лични данни с идентификационен номер 414268.

За повече информация: Oбщи условия и правила

 

ЗА ПРОДУКТИТЕ


Описанието на всеки продукт включва информация за размер по етикет и размера, на който в действителност отговаря продукта, според неговите мерки.

За да определите точно Вашия размер, препоръчваме да консултирате Tаблиците с размери, публикувани при описанието на всеки продукт.

За максимално улеснение публикуваме точните мерки на всяка дреха. Препоръчваме да измерите ваша подобна дреха и да сравните с описаните мерки.

 
 

ПОРЪЧКИ


Поръчка в Unico.bg може да направите само в 3 стъпки.

 1.  Отворете съдържанието на количката и натиснете бутона „Поръчай“.
 2.  Въведете Вашите потребителски данни или ако сте нов, въведете адрес за доставка.
 3. Прегледайте информацията за поръчка и натиснете бутона „Завърши поръчката“.

И готово. Вашата поръчка е направена успешно.

Ще получите имейл за потвърждение на поръчката, съдържащ детайлна информация за направената покупка.

 

 

Да. Веднага след като натиснете бутона „Завърши поръчката“ автоматично ще Ви бъде изпратен имейл за потвърждение, съдържащ номер и описание на поръчката.

С номера на поръчка може да следите нейния статус.

 

Разбира се! Може да направите вашата поръчка бързо и лесно на телефон 0877 204 667. Единствено трябва да ни предоставите кодовете на продуктите, които желаете да закупите и адрес за доставка.

 

Преди да кликнете върху бутона „Завърши поръчката“, имате възможност да се върнете назад и да направите промени (да изберете други продукти, да промените адрес за доставка).

С натискане на бутона „Завърши поръчката“, Вие потвърждавате направената покупка и не може да правите промени по нея.

Ако все пак желаете да промените или да отмените поръчка, е необходимо да се свържете с нас на тел: 0877 204 667 до 3 часа след направената заявка.

 

Плащането се извършва на куриера в момента на получаване на стоката (наложен платеж).

 

 

ДОСТАВКИ


 

Да. Секцията „Моят профил“ позволява да следите статуса на направени поръчки, както и да разполагате с детайлна информация относно всички Ваши поръчки, направени до момента.

Информация за статусите:

 1. Нова: Поръчката е успешно регистрирана.
 2. Обработва се: Поръчката се подготвя от наши служители.
 3. Доставена: Поръчката е доставена до клиента.
 4. Отменена: Поръчката е отменена.

 

Доставките се извършват от куриерска фирма „Спиди“ на територията на България и са за сметка на клиента. Доставките се извършват до адрес или до удобен за Вас Офис на Спиди. Aко желаете пратката да бъде доставена до офис на Спиди, е необходимо да го посочите в адрес за доставка.

Срока за доставка обикновено е до 1-3 дни от направената поръчка. Поръчки направени в Unico.bg след 15 часа, а също в събота, неделя или на официален празник, се обработват на следващия работен ден.

Важно е да знаете: магазинът инкасира плащания в брой чрез услугата „Пощенски паричен превод“.

Съгласно чл. 3 от Наредба Н-18/2006 г. на НАП това освобождава търговеца от задължението да издава касови бонове. За направеното от Вас плащане, куриерите на Спиди издават разписка за пощенски паричен превод. Моля, пазете разписката от Спиди – тя е Вашата касова бележка!

 

Цената за доставка се заплаща от клиента.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА – за поръчки над 119 лв.

Цена 5,99 лв. – за поръчки до 119 лв..

По желание на клиента можем да извършим ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА за 1 работен ден, като цените са както следва:

За поръчки над 119 лв. – цената на експресна доставката е 8,49 лв.

За поръчки под 119 лв. – цената на експресна доставката е 9,89 лв.

 

 

Да. Необходимо е в „Адрес за доставка“ да посочите удобен за Вас Офис на Спиди, от където желаете да вземете вашата пратка. Работното време на офисите на Спиди е (пн.- пт.) 09.00 – 18.00, (съб.) 09.00 – 14.00 часа.

 

 

Не, не предлагаме такава опция. Ако закупената стока не Ви допада, може да я върнете до 14 дни от датата на получаването й.

 

 

ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ


 

Имате право да върнете продукт до 14 дни от датата на получаването му.

Ако желаете да върнете стока, моля следвайте следните стъпки:

 1. Попълнете Формуляр за връщане на продукти, получен с пратката:
  - Поставете отметка на продуктите, които искате да върнете.
  - Поставете отметка на избран начин за възстановяване на стойността.
 2. Опаковайте продуктите за връщане, като поставите формуляра за връщане вътре в пакета. Залепете Ваучера за връщане върху пратката. 
 3. Изпратете пратката до:
  С куриерска фирма Спиди - Офис на Спиди: офис 111 (ЖК), ВАРНА - КАЙСИЕВА ГРАДИНА, до поискване за ФИДЕЛИТИ ТРЕЙД ЕООД, тел: 0877 204 667
  С друг куриер - На адрес: гр. Варна, ул. Владислав Варненчик 281, за ФИДЕЛИТИ ТРЕЙД ЕООД, тел: 0877 204 667

Вие избирате как да възстановим сумата:

Ако плащането е извършено с карта чрез системата на Борика - сумата се възстановява единствено по картата, от която е направено плащането.

По банков път - в срок до 10 работни дни от получаване на стоката.
или
Във Виртуален Портфейл във вашия профил - В този случай сумата се зарежда ВЕДНАГА след получаване на стоката обратно при нас. Сумата ще бъде използвана тотално или частично при следваща поръчка. Какво е Виртуален Портфейл?

Върнатите продукти трябва да бъдат с добър търговски вид, с всички налични етикети.

Kуриерските услуги за получаване и връщане на продукти са за сметка на клиента.

 

Куриерските разходи за връщане на продукт са за сметка на клиента. В случай на грешно доставени или дефектни продукти, разходите за връщане се поемат от Unico.bg.

 

Закупен продукт се връща с куриерска фирма Спиди на адрес:

Офис на Спиди – офис 111 (ЖК), ВАРНА - КАЙСИЕВА ГРАДИНА,

до поискване, получател: ФИДЕЛИТИ ТРЕЙД ЕООД, тел: 0877 204 667

В случай, че желаете да използвате услугите на друга куриерска фирма, молим да изпратите стоката на адрес:

9009 гр. Варна, ул. Владислав Варненчик 281, получател: ФИДЕЛИТИ ТРЕЙД ЕООД, тел: 0877 204 667

 

Винаги може да намерите и разпечатате формуляр за връщане, като влезете в раздел Поръчки във Вашия профил, изберете поръчката, за която желаете формуляр и кликнете на линка "ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ"