Дрехи втора употреба

  0877 204 667 (Viber)   office@unico.bg
  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 59 лв.

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

За документа

Настоящата Политика за поверителност има за цел да Ви запознае с правилата, които спазваме във връзка със събирането и обработването на ваши лични данни, когато посещавате или пазарувате в онлайн магазина, както и начина, по който може да упражните правата си. Тук ще намерите информация относно какви лични данни събираме и как ги използваме, как да получите достъп до вашите лични данни или да поискате тяхното изтриване.

  1.    Кой е ползвателят на този документ?

Настоящата Политика за поверителност е предназначена за лица, чиито данни обработваме а именно:

  1.     Посетители на www.unico.bg
  2.     Потребители, които закупуват стока на www.unico.bg
  3.     Потребители, които се свързват с нас през формата за контакт или по телефона.

 

  1.    Кой е Администраторът на вашите лични данни?

Фиделити Трейд ЕООД, регистрирано в съответствие със законите на Република България и вписано в търговския регистър с ЕИК 203120537 и със седалище гр. Варна, ул. Цар Петър 9.

Ние събираме и обработваме лични данни като администратор на лични данни съгласно Общия регламент относно защита на данните (Регламент (ЕС) 2016/679).

Информация за контакт във връзка с обработката на лични данни:

Имейл: fidelitytr@gmail.com

 

  1.    Какви лични данни събираме и как ги използваме?

Данните, които събираме са основно във връзка с изпълнението на задълженията ни по договор за стока, която сте закупили от сайта.

Също можем да използваме данните с цел да предоставим информация за актуални промоции и специални предложния, след вашето изрично дадено съгласие за това.

При посещение на сайта, независимо дали закупувате стока или не, е възможно да събираме данни за потребителското използване и местоположение, чрез така наречените „бисквитки“ (cookies). При първо посещение на сайта, потребителят се информира за политиката на бисквитки и се изисква неговото изрично съгласие.

БИСКВИТКИТЕ, КОИТО UNICO.BG ИЗПОЛЗВА СА АНОНИМНИ И НЕ СЪДЪРЖАТ НИКАКВИ ЛИЧНИ ДАННИ.

Повече за използването на бисквитки и тяхната функционалност може на намерите в нашата Политика за бисквитки

 

При регистрация на потребител в сайта, независимо дали закупувате стока или не, събираме следните категории лични данни:

  1.     Име и Фамилия – тези данни се събират и обработват с цел да идентифицираме нашия клиент.
  2.     Имейл адрес – необходим е, за да потвърдим обстоятелства, свързани с поръчка (потвърждение на поръчка, изпращане на поръчка). Също с маркетингови цели, за изпращане на актуални оферти и промоции, само след предоставено изрично съгласие от страна на потребителя.
  3.     Телефонен номер –  необходим е, за да се свържем с клиента, в случай на нужда, във връзка с направена поръчка или в случай на рекламация. Също с цел изпълнение на поръчката, за да бъде коректно доставена от куриерската фирма.

 

При заявяване на поръчка през сайта, данните, които събираме са:

  1.     Адрес за доставка на потребителя - с цел изпълнение на договора от разстояние сключен между нас и потребителя.

 

Клиентски профил – ако сте закупили някога от нас продукти, вашият клиентски профил се запазва и след приключване на договора от разстояние, а именно вашето име, имейл, телефон и адрес, история на поръчките. Това е необходимо в случай на предявени претенции на потребителя спрямо нас или в случай на проверка на компетентен държавен орган – НАП, Комисия за защита на потребителите и др. Тази информация се съхранява за период от 6 години.

 

Информационен бюлетин – данните, които събираме в този случай, са имейл адрес на потребителя. Целта е изпращане на новини, актуални промоции и специални оферти за наши продукти. За целта се изисква изрично съгласие от страна на потребителя, което се дава при завършване на регистрацията в сайта или през потребителския профил.

Потребителят, може по всяко време да се откаже от абонамента за инфомационен бюлетин като кликне върху бутона „Отписване“, намиращ се най-отдолу на всеки бюлетин.

 

  1.    На кого предоставяме вашите лични данни?

Защитата на вашите лични данни е от голямо значение за нас и ние се отнасяме изключително сериозно с това. В рамките на нашата организация достъп до ваши лични данни могат да имат само служители, чиито задължения са тясно свързани с обработването на поръчки и обслужването на клиенти. Извън рамките на нашата организация може да предоставим ваши лични данни на наши партньорски фирми, с цел изпълнение на поръчка (например куриерска фирма за доставка на закупена стока).

Ние никога не бихме продали или разменили вашите данни на трети страни за маркетингови цели.

 

  1.    Как защитаваме вашите лични данни?

За да защитим максимално вашите лични данни ние сме предприели серия от мерки:

-       Използваме защитен сайт, през който събираме вашите лични данни. Данните, изпратени чрез HTTPS са защитени чрез Transport Layer Security протокол (TLS).

-       Достъп до личните данни имат само служители, чиято дейност изисква използването на тези данни, с цел осъществяване на доставка на стока.

-       Сътрудничим с организации, които се придържат стриктно и спазват изцяло закона за защита на лични данни.

 

  1.    Какви са вашите права?

ПРАВО НА ДОСТЪП:

По всяко време имате право да поискате и получите информация относно ваши лични данни, които съхраняваме. Това трябва да стане в писмен вид, по имейл или по пощата, след идентификация от ваша страна.

ПРАВО НА КОРИГИРАНЕ:

В случай, че вашите лични данни са неточни или непълни, може да поискате коригиране. Ако сте регистриран потребител, може да коригирате вашите лични данни в страницата на профила си.

ПРАВО НА ОТТЕГЛЯНЕ НА СЪГЛАСИЕ:

По всяко време имате право да оттеглите предоставено от вас съгласие за обработка на лични данни. От този момент нататък ние ще преустановим дейността по обработката на ваши лични данни, освен в случаите в които имате необработена поръчка, която още не е изпратена или данните са изискани от компетентен орган, в случай на злоупотреба.

ПРАВО НА ВЪЗРАЖЕНИЕ СРЕЩУ ОБРАБОТВАНЕТО:

Имате право да възразите срещу обработването на вашите лични данни, ако смятате, че не са във ваш интерес. Ние ще преустановим обработването на вашите лични данни, освен в случаите когато са налице правни основания, които имат предимство пред вашите интереси или в случай на защита на правни претенции поради съдебни искове.

ПРАВО НА ИЗТРИВАНЕ:

Имате право да поискате от нас изтриване на всички ваши лични данни, освен с следните ситуации:

-       В случай на направена поръчка, ще запазим вашите данни според счетоводните правила.

-       За установяването, упражняването или защитата на правни претенции.

-       В случай, че имате неуреден дълг към нас

-       Ако сте заподозрени в злоупотреба или сте злоупотребили с нашите услуги през последните четири години.

ПРАВО НА ПРЕНОСИМОСТ НА ДАННИТЕ:

Имате право да получите вашите лични данни в структуриран, широко използван и пригоден за машинно четене формат и имате право да прехвърлите тези данни на друг администратор. Ние обработваме вашите данни по автоматизиран начин и въз основа на вашето съгласие.

ПРАВО НА ЖАЛБА:

Ако смятате, че обработваме вашите лични данни по неправомерен начин, може да се свържете с нас и ние ще ви окажем нужното съдействие. Също имате право да подадете жалба до надзорен орган.

В Република България компетентния надзорен орган е Комисията за защита на личните данни.

 

Актуализация на нашата Политика за поверителност

Възможна е актуализация на нашата Политика за поверителност, относно обработването на ваши лични данни. Последната версия на политиката винаги ще бъде достъпна на нашия сайт.

Клиентите за нас във

Е-БЮЛЕТИН НА UNICO

Новини, специални оферти, промоции
Money Back
ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ

14 дни за връщане на продукти

Support
ПОРЪЧКИ ПО ТЕЛЕФОНА

Телефон за поръчки 0877 204 667

Shipping
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

За поръчки над 59 лв.

Payment
НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Плащане при доставка