БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 25 лв! Важи до 25.09.2017
 

Условия за доставка

Ние доставяме закупена стока с куриерска фирма Спиди.  

    

      За поръчки над 50 лв – доставката е БЕЗПЛАТНА.

      За поръчки под 50 лв – цената за доставка е 3,90 лв.

      По желание на клиента можем да извършим ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА за 1 работен ден, като цените са както следва:

      За поръчки над 50 лв – цената на експресна доставката е 4,00 лв.

      За поръчки под 50 лв – цената на експресна доставката е 5,90 лв.

 

* В случай, че клиентът е ползвал БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКА НАД 50 ЛВ или ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА НА ЦЕНА 4,00 ЛВ ЗА ПОРЪЧКА НАД 50 ЛВ и върне стока, при което сумата на поръчката падне под 50 лв, цената на доставката от 3,90 лв за обикновена и 1,90 лв за експресна доставка, ще му бъде удържана от стойността на върнатите продукти. Това условие не важи в случай, че клиентът избере опция Виртуален портфейл за връщане на парите.*

 

Всеки клиент може да избере доставка до адрес или до посочен от него офис на СПИДИ. За целта е необходимо в полето за Адрес да посочите офисът на Spеedy, от където желаете да вземете пратката. ( Виж: Офиси на Spеedy)

Срокът на доставка е до 3 работни дни.

Доставката НЕ включва опция „преглед“.

Поръчки, направени до 16ч. се обработват през същия работен ден. Поръчки направени след 16ч., както и в почивни или празнични дни се обработват на следващия работен ден.

Заплащането на доставена стока се извършва на куриера (наложен платеж).

* На нашите клиенти от Варна предлагаме възможността да получат своята/ите поръчка/и от наш офис, в случай, че артикулите за получаване са не повече от 8 броя.

Офисът ни се намира на адрес: гр. Варна, ул. Княз Александър Батенберг 12. Необходимо е предварително да направите поръчка и да посочите, че желаете да я вземете от наш офис. В рамкте на 1 работен ден ще получите SMS, уведомяващ Ви за наличието на Вашата поръчка в офиса на Unico. Офисът разполага и с пробна, където може да пробвате дрехите, преди тяхното заплащане.*

 

Вижте още:

Виртуален Портфейл

Общи условия и правила

Често задавани въпроси (FAQ)